Топ Оферта
top offer yassen
Клиентите направили резервация до 15.07.2021 г. за сезон Лято 2021 ползват 10% намаление от пакетни цени.
Избери език:
Курортен комплекс "Слънчев Бряг"
Курортен комплекс "Слънчев бряг" e един от най известните и красиви морски курорти в България! Отстои на 35 км. северно от гр. Бургас и 95 км. южно от гр. Варна, в непосредствена близост до старинния град Несебър. Курортен комплекс "Слънчев бряг" е място с изключително благоприятен климат за почивка! Продължителността на активния туристически сезон е около пет месеца. Комплексът притежава и уникална дълга над 6 километра плажна ивица! С многобройните си ресторанти, дискотеки и други увеселително атракционни заведения "Слънчев бряг" е подходящ за всякакви възрастови групи туристи!

Слънчев бряг е един най-предпочитаните ни морски курорти за посещение през лятото. Не е случайно, че се казва така. Обществена тайна е, че само тук цяло лято е слънчево и топло и няма риск някой буреносен облак да съсипе почивката ви. Освен това Слъчнев бряг от всякъде мирише на лукс. Улиците с приятните и поддържани градинки и цветя, чистите и редовно почиствани плажове с изключително фин пясък...

Всъщност Слънчев бряг може да предложи по нещо за всеки. Например ресторантите в курорта се делят на три категории - лукс, висока и средна. Ако пък сте фен на екзотичната кухня, в курорта има представители на всякакви световни видове - от най-обикновените дюнери до най-изисканите италиански ресторанти например. Нощният живот тук кипи на високи обороти, трябва да знаете, че това е един от курортите с най-много дискотеки и нощни клубове, които привличат дори тези туристи, които са отседнали в съседните селища. Тук се намира и една от най-големите атракции на нашето черноморие - Аквапаркът. Слънчев бряг е и мястото, където ежегодно се провежда Златният Орфей, така че не му мислете много - грабвайте надуваемия дюшек и скачайте на автобуса. До този курорт има много такива.